Diensten

Alles  voor je website

concept ontwikkeling en webdesign

Het begint met een idee. Daarna moet het vorm krijgen. Wat en hoe  communiceer je, welke functionaliteiten en vormgeving passen. En hoe doe je dat binnen budget. Als je het goed voorbereid kan je het volgens plan uitvoeren.

WordPress

Ik gebruik WordPress als basis voor mijn websites:

  • Degelijke basis met goede beveiliging
  • Veel functionaliteit beschikbaar met ruime mogelijkheden om zelf te ontwikkelen
  • Grote vrijheid om zelf vormgeving te bepalen 

webbouw, frontend & backend development

Met WorPress en standaard themas en plugins kan veel. Ik ga een stap verder.  Dat in vormgeving en in functionaliteit. Daarvoor gebruik ik Javascript, JQuery, PHP, HTML en CSS. Daarmee kan ik meer dan veel WordPress webbouwers. Vraag naar de mogelijkheden voor webapplicaties

Internetmarketing

Met je website wil je iets bereiken. Dat kun je ondersteunen met met internet marketing technieken. De kunst is om die technieken te integreren in je boodschap. Je klant en hoe je helpt moeten centraal blijven.

Hosting

Je website moet in topvorm zijn: snel en altijd beschikbaar. Dat bereik je met zakelijke hosting. Eduk is reseller van een grote hosting partner. Jij hebt er geen om kijken naar. 

Beheer

Net als bij je pc moet je bij WordPress regelmatig updates uitvoeren. Dat gaat best snel. Maar je moet het goed bij houden. Wij doen het ook graag voor je. Ook blijven je helpen met veranderingen en problemen.