We maken samen

je website

Jij kent je klanten

Je  weet welke problemen ze hebben en hoe jij ze er bij kan helpen.  Je schrijft daarom zelf  je teksten schrijven. Ik  help je met de struktuur, techniek,  vormgeving en vindbaarheid van  je website.  Jij kan je teksten blijven verbeteren

Een goede basis om te groeien

Je bedrijf blijft zich ontwikkelen.  Je website maakt het mogelijk: klant gericht, vindbaar, mooi, snel en flexibel. Je kan eenvoudig je teksten, layout en beeld aanpassen. Als nodig help ik je graag.

Iets voor jou?

WordPress

 gebruiksvriendelijk en je kan er veel mee.  Het is het meest gebruikte platform voor websites.  In combinatie met Elementor kun je gemakkelijk zelf de layout en tekst aanpassen maken zonder te programmeren.

Samen

Jij kent je markt en je klanten. Je schrijft daarom zelf de teksten.  Je hebt het druk en wil je vooral op je eigen vak concentreren. 

Ik ijn website allrounders. Ik doe de techniek, vormgeving, beeldbewerking SEO en begeleid je.  Dat werkt efficient en  persoonlijk.  Ik heb een netwerk van specialisten die je kunnen helpen

Techniek

Je website draait  op een stevige server met  voldoende ruimte. Daarop  installeren we  WordPress, Elementor en plugins.  Zo wordt je website niet alleen mooi, snel, veilig  maar ook gevonden

Deel het nu!

Hoor het van anderen

De website ziet er perfect uit. Erik Dukker heeft de website gemaakt precies zoals ik voor ogen had. De website is nu ook op de telefoon goed leesbaar. Hij is duidelijk en alle informatie staat erop. Kortom, ik ben zeer tevreden. Echt aan te raden.
Hedwig Hoogmoed
Eigenaar Bredarijbewijskeuring.nl
Mooie website en goede service van Eduk.nl Ik ben erg tevreden!
Paulien Meeuwsen
Eigenaar Pianoservicepaulien.nl
Goed geholpen door Erik, niet alleen werden mijn vragen en wensen gehoord en naar tevredenheid ingevuld, Erik keek vanuit zijn kennis nog verder voor mij. Mijn site is nu een stuk sneller dan hij was. Mooie website en goede service van Eduk.nl Ik ben erg tevreden!
Rian Maas
Eigenaar Mediationmiddenbrabant.nl

Meer weten

WordPress/elementor

Met WordPress in combinatie kunnen we veel sneller je website bouwen en aanpassen. Daardoor komt maatwerk in bereik van kleine ondernemers.  Met plugins kunnen we vaak voedkoop functionaliteit toevoegen die alleen met zelf ontwikkelen verkrijgbaar was. Natuurlijk kunnen we  nog zelf ontwikkelen.

Klantbeleving

Bij een website gaat het om je klant. Is je website er snel en ziet het er goed uit ook op mobiel.  En nog belangrijker gaat het over zijn probleem. Daarvoor moet je boodschap browsebaar, de taal van je klant zijn en eigen lijk moet zoveel mogelijk kloppen voor je klant.

Verkopen

Veel websites vergeten te kopen. Een verkoop opbouw maakt meteen een verschil. Veel bezoekers worden na meerdere bezoeken pas klant. Deze bezoeker kun je betrokken houden met mailings.  Dat kan door bv Mailchimp te koppelen. Ook kun je waardevolle kennis op je website aanbieden.

succesvol webdesign breda door beroemd beeld
0613225934
Heusdenhoutseweg 56, 4817 NC in Breda
(alleen bezoek op afspraak)
KvK 65460650 BTW NL179445169B01>