Optimale ondersteuning van recruitment met Carerix

Carerix is een online omgeving waarmee je je recruitment proces optimaal ondersteunt. Beheren van vacatures, inschrijven van kandidaten, zoeken in je kandidaten en ondersteunen van de afhandeling kun je ook als kleinere speler professioneel online automatiseren met Carerix. Zo krijg je meer focus op  recruitment.

Profileer je je met WordPress

In WordPress kun je je vacatures en diensten presenteren zoals jij dat wil. Daarmee maak je het verschil. Door de koppeling worden vacatures na publicatie in Carerix meteen op de website getoond. Kandidaten reageren op je website met een formulier dat door Carerix wordt verzorgd. Daarmee komen de gegevens meteen correct en volledig in de database van Carerix.

Met WordPress kun je je website betaalbaar vormgeven, beveiligen en natuurlijk gevonden laten worden.

MDHrecruitment en Eduk.nl

Maurice den Hartog heeft zijn grote ervaring op gedaan bij een grote speler in recruitment. Daar heeft hij de voordelen van Carerix ervaren. Toen hij voor zich zelf begon wilde hij daarom met Carerix verder. Eduk heeft een effectieve WordPress geleverd waarin de voordelen van Carerix zijn geïntegreed. Dat voor een prijs die ook voor een klein bedrijf haalbaar is.

Iets voor jouw bedrijf?

Neem dan contact op met Erik Dukker van Eduk.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *