Gebruik de tools van professionals

Bouw je WordPress website

ZELF

met een beetje hulp

Met Elementor doe je het zelf

Met Elementor schuif  je pagina’s in elkaar. Daarbij kan je veel instellen en daarmee krijg je het zo als je het wilt.  Ook kan je prachtige voorbeelden laden en hulp vinden met Google. Zo benut jij de kwaliteit en mogelijkheden van WordPress.

Een goed begin is het halve werk

Wij leveren je je WordPress website (WPstart) helemaal geïnstaleerd en al gevuld met voorbeeld pagina’s. Met de het plan, de Elementor website, en onze blogs helpen je op weg om zelf je pagina’s te maken. Zo krijg je een vliegende start.  We bouwen zelf websites met dezelfde basis en kunnen je helpen. 

Iets voor jou?

WordPress

 gebruiksvriendelijk en je kan er veel mee.  Het is het meest gebruikte platform voor websites.  In combinatie met Elementor kun je gemakkelijk zelf snel mooie layouts maken zonder te programmeren.

Jij

Jij kent je markt en je klanten. Je schrijft daarom zelf de teksten.  Je bent vaardig  met bv Word en hebt gevoel voor vormgeving / beeld. Je wilt je boodschap blijven verbeteren.

WPstart

Je website draait  op een stevige server met  voldoende ruimte. Daarop  installeren we  WordPress, Elementor en plugins.  Zo wordt je website niet alleen mooi, snel, veilig  maar ook gevonden

internet markting vereist samenwerking

Deel het nu!

Share on linkedin
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Start nu

Meld je hiernaast in.  Je krijgt dan een link naar het intake formulier. Met die gegevens kunnen we je WPstart website inrichten.  Dat kan snel maar het is handig om dat snel in te sturen. 

 

Aanmelden

Hulp nodig?

WordPress/elementor

We kunnen een deel van je website bouwen bijvoorbeeld de vormgeving met beeldmateriaal , de lastiger stukken of we lossen een probleem op.

Specialistmes

Foto’s maken / bewerken of logo ontwerpen, teksten redigeren.  We kunnen het voor je doen of uitbesteden

Feedback

Als je je website bouwt maak je veel keuzes en is het resultaat dan goed. Het is dan fijn om even te sparren. Jij geeft aan waarop je feedback wil hebben.

Contact / vragen 

succesvol webdesign breda door beroemd beeld
0613225934
Heusdenhoutseweg 56, 4817 NC in Breda
(alleen bezoek op afspraak)
KvK 65460650 BTW NL179445169B01>